foto

Zdeněk Pulec

  • nar. 8.9.1936
    Praha, Československo
  • zem. 12.6.2010 (73 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Koncert pro mantinely (TV film)
1974 Když hvězdy vyplovou (TV film)
1964 Lov na mamuta
1963 Pražské blues
1962 Zámek pro Barborku

Dokumentární

1998 Svět Pavla Kühna (TV film)

Hudební videoklipy

1962 Chtěl bych mít kapelu (hudební videoklip)

Host

TV pořady

1988 Čaj pro dva (TV pořad)
1986 Echo (TV pořad)
1982 Hraje orchestr Václava Hybše se sólisty (TV pořad)
Možná přijde i kouzelník (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky