foto

Kitty Courbois

  • nar. 13.7.1937
    Nijmegen, Gelderland, Nizozemsko
  • zem. 11.3.2017 (79 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 De held
2014 Hartenstraat
2012 Ballast
Bram neposeda
2010 Vlees
2009 Amsterdam
Happy End
2007 Alles is liefde
2006 Zeven zonden
2005 Gezocht: Man
Het mysterie van de sardine
2004 Gebroken rood (TV film)
2003 Polleke
Štětcem osudu (TV film)
2002 Achttien (TV film)
2001 Achterland, Het (TV film)
Qui vive
2000 Cross Fate
1999 Duinzicht boven (TV film)
1998 Daisy
1995 Hoogste tijd
1994 Oude tongen
1993 Belle van Zuylen - Madame de Charrière
De tussentijd
Le Septième ciel
1990 Vincent & Theo
1989 Leedvermaak
1986 Op hoop van zegen
1985 Het bittere kruid
Maso a krev
1983 An Bloem
De mannetjesmaker
1981 Twee vorstinnen en een vorst
Vrijdag
1980 Sprej na vlasy
1979 Tiro
Twee vrouwen
1977 Debuut, Het
1975 Kind van de zon
Laatste trein, De
1974 Mariken van Nieumeghen
1973 Uilenspiegel (TV film)
1972 VD
1967 Liefdesbekentenissen
1966 Het gangstermeisje
1965 Aah... Tamara
Jongens, jongens, wat een meid
1964 Spuit Elf

TV seriály

2012 Beatrix, Oranje onder Vuur (TV seriál)
Dokter Tinus (TV seriál)
2011 Gordijnpaleis van Ollie Hartmoed, Het (TV seriál)
2006 Shouf shouf! (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
Parels & zwijnen (TV seriál)
2004 Het glazen huis (TV seriál)
2002 Mevrouw de minister (TV seriál)
2001 Knofje (TV seriál)
2000 Wet & Waan (TV seriál)
1999 Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
Mus (TV seriál)
1991 De zomer van '45 (TV seriál)
Oog in oog (TV seriál)
1989 Spijkerhoek (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
Prettig geregeld (TV seriál)
1986 Het wassende water (TV seriál)
1984 Schoppentroef (TV seriál)
1978 Dubbelleven (TV seriál)
1975 Klaverweide (TV seriál)
Van oude mensen, de dingen die voorbij gaan (TV seriál)
1973 Mens van goede wil, Een (TV seriál)
Waaldrecht (TV seriál)

Dokumentární

2010 Parradox
2008 Tulip Time - vyp.
2007 Allemaal film (TV seriál)
2002 Ramses

Host

TV pořady

2001 RTL Boulevard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky