foto

Maxim Hamel

  • nar. 15.8.1928
    Nijmegen, Gelderland, Nizozemsko
  • zem. 20.2.2001 (72 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Vincent & Theo
1985 Leeuw van Vlaanderen, De
1980 Mijn vriend de moordenaar (TV film)
1977 Bloedverwanten
1971 Deutschstunde, Die (TV film)
1963 Marguerite Gautier (TV film)
1960 Makkers, staakt uw wild geraas
1959 Můj přítel pes
1956 Rosen für Bettina

TV seriály

1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
1989 Spijkerhoek (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1985 Flanderský lev (TV seriál)
1981 De Fabriek (TV seriál)
Mata Hari (TV seriál)
1978 Dubbelleven (TV seriál)
1977 Drei Klumberger, Die (TV seriál)
1976 Homme d'Amsterdam, L' (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)
1964 Maigret (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky