foto

Michael Kloft

  • nar. 1961
    Bonn, Severní Porýní-Vestfálsko, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2020 100 dní do kapitulace (TV seriál)
2018 Der Prager Frühling und die Deutschen - Vom Traum zum Trauma (TV film)
2017 Aufstieg und Fall des Kommunismus (TV seriál)
Berlín 1918–1933: Metropole zločinu (TV seriál)
2016 Eva Braunová (TV seriál)
2015 1945 – 12 Städte, 12 Schicksale (TV seriál)
2013 Blokáda Leningradu (TV film)
2012 Innenansichten - Deutschland 1937 (TV film)
Skrytá tvář nacistického Německa (TV film)
2011 Hitlerův Norimberk (TV film)
2010 Drahý strýčku Hitlere
Invaze 1944 (TV seriál)
Kde je Hitler? (TV film)
Lieber Onkel Hitler - Briefe an den Führer
2009 Die Gesichter des Bösen - Hitlers Henker (TV seriál)
2008 Heinrich Himmler: Profil masového vraha (TV film)
Noc rozbitého skla (TV film)
2007 Hitlerova hora (TV film)
2006 12 Jahre, 3 Monate, 9 Tage – Die Jahreschronik des Dritten Reichs (TV seriál)
Göringův poslední boj (TV film)
Kronika III. říše (TV seriál)
Válečné kamery (TV seriál)
2005 Als der Krieg nach Deutschland kam - Tagebuch 1945 (TV seriál)
2004 Der letzte deutsche Kaiser - Wilhelm II. (TV film)
Smrt v bunkru - Skutečný příběh Adolfa Hitlera (TV film)
V podzemí Třetí říše
2003 Feuersturm - Der Bombenkrieg gegen Deutschland (TV film)
2002 Der kalte Krieg in Farbe (TV film)
The Tramp and the Dictator
1999 Der zweite Weltkrieg - In Farbe (TV film)
Televize ve službách hákového kříže (TV film)
1998 Třetí říše v barvě (TV film)
1995 Der Kampf gegen Hitler in Deutschland (TV film)
Deutschland 1945 - Ende und Anfang (TV film)
Welche Farbe hat der Krieg? (TV seriál)
Widerstand - Kampf gegen Hitler (TV seriál)
1994 Parlamentarier unter dem Hakenkreuz (TV film)
1993 Die Katyn Lüge
Schuld und Sühne des Albert Speer
1992 Der Nürnberger Prozess (TV film)
Hans Sahl - Charterflug in die Vergangenheit
1991 Berlin im kalten Krieg - Der Weg in die Spaltung 1949 -1961
1988 American Experience (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Dokumentární

1998 Třetí říše v barvě (TV film)

Fanoušci tvůrce