foto

Mimi Kok

  • nar. 25.1.1934
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko
  • zem. 19.4.2014 (80 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Terrorama!
2000 Cross Fate
1995 Filmpje!
1990 Han de Wit
1985 Paul Chevrolet en de ultieme hallucinatie
1981 Mensen zoals jij en ik
Twee vorstinnen en een vorst
Vrijdag
1978 De mantel der liefde
1977 Adelbert
1975 Heb medelij, Jet!
Rooie Sien
1973 Frank en Eva
1971 Blue Movie
1967 Paranoia

TV seriály

2006 Van Speijk (TV seriál)
2001 Horzel, De (TV seriál)
1999 Schoon goed (TV seriál)
1994 Sam sam (TV seriál)
1991 In voor- en tegenspoed (TV seriál)
Suite 215 (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1984 Opzoek naar Yolanda (TV seriál)
1981 De Fabriek (TV seriál)
De Lemmings (TV seriál)
1978 Het is weer zo laat! (TV seriál)
1974 Q & Q (TV seriál)
1972 Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer? (TV seriál)
1963 Herrie om Harrie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky