foto

Uwe Neumeister

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 In aller Freundschaft - Zwei Herzen (TV film)

TV seriály

2018 Milk & Honey (TV seriál)
Coitus Interruptus (E07)
Rollenspiele (E06)
Zeichen ändern dich (E05)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2011 Fluch des Falken (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky