foto

André van den Heuvel

  • nar. 4.6.1927
    Tegelen, Limburg, Nizozemsko
  • zem. 9.2.2016 (88 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Gebroken rood (TV film)
1999 Červená labuť
1989 Kunst en Vliegwerk
1985 Nederland, een vijver vol kringen
1983 Drak medvídka Bommela
1981 Ik ben Joep Meloen
1979 Mijn vriend
Voorbij, voorbij (TV film)
1978 Dag dokter
1977 Rubens, schilder en diplomaat
1975 Lifespan
1972 Louisa, een woord van liefde
Warna (TV film)
1971 Daniël
Mira
Wat zien ik?
1968 Amsterdam Affair
1963 Als twee druppels water
1962 Overval, De
1958 Ves u řeky

TV seriály

2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2001 Wilhelmina (TV seriál)
1998 Oud geld (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Partizanen, De (TV seriál)
1992 Recht voor z'n Raab (TV seriál)
1991 Oog in oog (TV seriál)
1983 Weg, De (TV seriál)
Willem van Oranje (TV seriál)
1977 Tussen wal en schip (TV seriál)
1976 Homme d'Amsterdam, L' (TV seriál)
1975 Oorlogswinter (TV seriál)
Uit de wereld van Roald Dahl (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)
1973 Waaldrecht (TV seriál)
1972 Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer? (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 Moordspel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky