foto

Will van Selst

  • nar. 7.2.1937
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko
  • zem. 23.2.2009 (72 let)
    Haarlem, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Drak medvídka Bommela
1981 Ik ben Joep Meloen
1977 Bloedverwanten
1973 Uilenspiegel (TV film)
1968 Amsterdam Affair
1967 Summer in the fields

TV seriály

1995 Baantjer (TV seriál)
1991 Suite 215 (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
1988 Laat maar zitten (TV seriál)
1981 Mata Hari (TV seriál)
1977 Hollands glorie (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)
1973 Waaldrecht (TV seriál)
1972 Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer? (TV seriál)
1970 De kleine waarheid (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky