foto

Blanka Heirman

  • nar. 13.1.1941 (78 let)
    Gent, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Přerušený kruh
2007 Slepý
2005 Selected Shorts #1
2004 Romance
2001 De verlossing
1995 Brylcream Boulevard
1990 Het sacrament
1989 Blueberry Hill
1985 Leeuw van Vlaanderen, De
1983 Daar is een mens verdronken (TV film)
1981 Vrijdag
1980 De witte
1978 In alle stilte
Verloren paradijs, Het
1970 Jongste dag, De (TV film)

TV seriály

2013 De Ridder (TV seriál)
2012 Wolven (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Makelaar, De (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Kongo (TV seriál)
1995 Ons geluk (TV seriál)
1993 Bex & Blanche (TV seriál)
Meester! (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1991 Ramona (TV seriál)
1990 Commissaris Roos (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1988 Klein Londen, Klein Berlijn (TV seriál)
1985 Flanderský lev (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1972 De vorstinnen van Brugge (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky