foto

Katrien De Becker

  • nar. 21.5.1971 (48 let)
    Ukkel, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Waar is het Grote Boek van Sinterklaas?
1999 2 straten verder

TV seriály

2012 Wolven (TV seriál)
2008 Happy Singles (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2005 Kinderen van Dewindt (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2001 Veel geluk, professor (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Makelaar, De (TV seriál)
Verschoten & zoon (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
Samson en Gert (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky