foto

Guido Horckmans

  • nar. 13.5.1942
    Mechelen, Belgie
  • zem. 25.7.2015 (73 let)
    Hulst, Zeeland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Spook van Monniksveer, Het (TV film)
1985 Leeuw van Vlaanderen, De
1983 Geschiedenis mijner jeugd (TV film)
1979 Place Saint Catherine (TV film)

TV seriály

1991 Familie (TV seriál)
Ramona (TV seriál)
1990 Alfa Papa Tango (TV seriál)
Commissaris Roos (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1985 Flanderský lev (TV seriál)
1978 De collega's (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky