foto

Anne Somers

  • nar. 7.12.1970 (50 let)
    Leuven, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Kiekeboe: Het witte bloed

TV seriály

2015 Professor T. (TV seriál)
2012 Danni Lowinski (TV seriál)
2011 Rox (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1998 Wij Alexander (TV seriál)
1997 Diamant (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky