foto

Cathérine Kools

  • nar. 21.8.1981 (38 let)
    Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Firmin
I.V.F
Pohřešovaní (TV film)
2004 Ellektra
1999 Vergeten straat

TV seriály

2015 Professor T. (TV seriál)
2012 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 David (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2005 En daarmee basta! (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky