foto

Marilou Mermans

  • nar. 27.10.1944 (76 let)
    Dessel, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Hasta la vista!
2009 The Over the Hill Band
2008 Levý břeh
Los
2005 Beloofd
2004 Marmeláda
2000 Lijmen/Het been
1999 Shades
1998 Dief!
1997 De suikerpot
Gaston's War
1995 Brylcream Boulevard
She Good Fighter
1993 Ad Fundum
1992 Daens
1990 Late zomer (TV film)
Weduwnaar, De (TV film)
1989 Spook van Monniksveer, Het (TV film)
1986 Paniekzaaiers
1983 Zaman
1972 Vrouwen naar het graf, De (TV film)
1970 Jongste dag, De (TV film)
Man van God, Een (TV film)
1968 Geboorte en dood van Dirk Vandersteen jr., De
1966 Afscheid, Het

TV seriály

2015 Vossenstreken (TV seriál)
2012 Crimi Clowns (TV seriál)
Quiz Me Quick (TV seriál)
2009 Kód 37 (TV seriál)
2005 Kavijaks, De (TV seriál)
Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2001 Liefde & geluk (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Verschoten & zoon (TV seriál)
1998 Deman (TV seriál)
Recht op recht (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Gaston Berghmans Show (TV seriál)
Thuis (TV seriál)
Verdriet van België, Het (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1992 Caravans (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)
1990 Alfa Papa Tango (TV seriál)
Commissaris Roos (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1972 De vorstinnen van Brugge (TV seriál)
1969 Wij, heren van Zichem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky