foto

An Nelissen

  • nar. 7.1.1955 (64 let)
    Maasmechelen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Les années 80
Zaman
1980 Hellegat
1979 Proefkonijnen, De

TV seriály

2012 Danni Lowinski (TV seriál)
2001 Mannen op de rand van een zenuwinzinking (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)
1985 Hard Labeur (TV seriál)
1976 Circus Rondau (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky