foto

Kristoff Clerckx

  • nar. 1968
    Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Ghost Rockers (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2001 Veel geluk, professor (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1996 Swingpaleis, Het (TV seriál)
1995 Ons geluk (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky