foto

Alice Toen

  • nar. 25.7.1924 (95 let)
    Hoboken, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Belhorizon
Miss Montigny
2002 Holčička
1999 2 straten verder
1998 Pièces d'identités
1996 Alles moet weg
J'ai eu dur!
1989 Boerenpsalm
1986 Springen
1983 De vlaschaard
Na de liefde
Zaman
1980 Hellegat
1976 Pallieter
1975 Verbrande brug
1972 Živá mrtvola (TV film)
1969 Princess
1958 Meisje en de madonna, Het

TV seriály

2012 Quiz Me Quick (TV seriál)
2009 Jes (TV seriál)
Super8 (TV seriál)
2004 Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1995 Ons geluk (TV seriál)
Thuis (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)
Interflix (TV seriál)
Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 Alfa Papa Tango (TV seriál)
Commissaris Roos (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1980 Paradijsvogels, De (TV seriál)
1977 Slisse & Cesar (TV seriál)
1964 Kapitein Zeppos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky