foto

Tania Kloek

  • nar. 12.1.1973 (47 let)
    Antwerpen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Verborgen verlangen
2010 Frits en Freddy
Zot van A.
2003 Team Spirit 2
2000 Iedereen beroemd!
Team Spirit
1999 Shades
1998 Dief!

TV seriály

2019 Gina en Chantal (TV seriál)
2016 Coppers (TV seriál)
2015 Professor T. (TV seriál)
2013 Connie & Clyde (TV seriál)
Gent West (TV seriál)
Ontspoord (TV seriál)
2012 Crimi Clowns (TV seriál)
De zonen van Van As (TV seriál)
Wolven (TV seriál)
2010 Duts (TV seriál)
2009 De Rodenburgs (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Dennis (TV seriál)
Spring (TV seriál)
Team spirit - de serie (TV seriál)
2001 Costa! (TV seriál)
2000 Grote boze wolf show, De (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky