foto

Naşit Özcan

  • nar. 1957
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cin Ayet-i Aşk
2016 Sevdam Gözlerinde Kaldı
2013 İzzet Kaptan ve Oğlu (TV film)
2010 Şenlikname: Bir İstanbul Masalı

TV seriály

2014 Filinta (TV seriál)
2013 Ötesiz İnsanlar (TV seriál)
2011 İnsan Aldandı (TV seriál)
2009 Aile Saadeti (TV seriál)
2008 Dedektif Biraderler (TV seriál)
Kollama (TV seriál)
2007 Hakkını Helal Et (TV seriál)
Kurtlar Vadisi: Pusu (TV seriál)
2005 Beşinci Boyut (TV seriál)
2004 Büyük Buluşma (TV seriál)
2002 Sırlar Dünyası (TV seriál)
2001 Pembe Panjurlu Ev (TV seriál)
Tatlı Hayat (TV seriál)
1996 Beşi Bir Yerde (TV seriál)
Sihirli Ceket (TV seriál)
1993 Şaban Askerde (TV seriál)
1991 Şen Dullar (TV seriál)
1989 İz Peşinde (TV seriál)

Dokumentární

2007 Naşitten Naşite (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky