foto

Sofie Mora

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 2 straten verder

TV seriály

2012 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 De Rodenburgs (TV seriál)
2005 En daarmee basta! (TV seriál)
Kinderen van Dewindt (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky