foto

Tasha Smith

  • nar. 28.2.1971 (46 let)
    Camden, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Polaris
2015 Stock Option (TV film)
2014 Addicted
2011 Velký skok
2010 Why Did I Get Married Too?
2009 Pastor Brown
Trable v ráji
2008 Přesný zásah
2007 Daddy's Little Girls
Love... & Other 4 Letter Words
Proč jsem se jen ženil
2006 ATL
Miles from Home
My dva a křen
Skleněný dům 2
2004 Můj soused zabiják 2
2003 Playas Ball
1999 Chameleon II (TV film)
1998 Max Q (TV film)
1995 Kéž bych to byl já
1994 Dva barbaři

TV seriály

2017 Daytime Divas (TV seriál)
Star (TV seriál)
The Winner Takes It All (S02E01)
2015 Empire (TV seriál)
Power (TV seriál)
Ghost Is Dead (S02E10)
Three Moves Ahead (S02E08)
You're the Only Person I Can Trust (S02E04)
2011 For Better or Worse (TV seriál)
2010 Glory Daze (TV seriál)
2009 Meet the Browns (TV seriál)
2004 Second Time Around (TV seriál)
2003 All of Us (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
The Corner (TV seriál)
1999 The Parkers (TV seriál)
1997 Tom Show, The (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Brain Salad Surgery (S04E03)
1996 Boston Common (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)

TV pořady

2011 The Chew (TV pořad)
2008 Wendy Williams Show, The (TV pořad)
2005 Show Tyry Banksové (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2017 When Love Kills: The Falicia Blakely Story (TV film)

TV seriály

2017 Tales (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace