foto

Tasha Smith

  • nar. 28.2.1971 (49 let)
    Camden, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The One You Never Forget
2018 Running Out Of Time
2016 Polaris
2015 Stock Option (TV film)
2014 Addicted
2011 Velký skok
2010 Why Did I Get Married Too?
2009 Pastor Brown
Trable v ráji
2008 Přesný zásah
2007 Love... & Other 4 Letter Words
Proč jsem se jen ženil
Rodina na prvním místě
2006 ATL
Miles from Home
My dva a křen
Skleněný dům 2
2004 Můj soused zabiják 2
2003 Playas Ball
1999 Chameleon II (TV film)
1998 Max Q (TV film)
1995 Kéž bych to byl já
1994 Dva barbaři

TV seriály

2019 Empire (TV seriál)
Heart of Stone (S06E06)
Stronger Than My Rival (S06E05)
2018 Rel (TV seriál)
Brittany's Mom (E09)
Empire (TV seriál)
My Fault Is Past (S05E10)
Master of What is Mine Own (S05E08)
Treasons, Stratagems, And Spoils (S05E07)
další epizody (8)
2017 Daytime Divas (TV seriál)
Star (TV seriál)
The Winner Takes It All (S02E01)
Empire (TV seriál)
Toil and Trouble, Part 1 (S03E17)
2016 Empire (TV seriál)
What We May Be (S03E07)
Light in Darkness (S03E01)
Rise by Sin (S02E17)
další epizody (5)
2015 Empire (TV seriál)
Sinned Against (S02E09)
The Devils Are Here (S02E01)
Die But Once (S01E11)
další epizody (5)
Power (TV seriál)
Ghost Is Dead (S02E10)
Three Moves Ahead (S02E08)
You're the Only Person I Can Trust (S02E04)
2011 For Better or Worse (TV seriál)
2010 Glory Daze (TV seriál)
2009 Meet the Browns (TV seriál)
2004 Second Time Around (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Joan Rivers (S02E16)
2003 All of Us (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
The Corner (TV seriál)
1999 The Parkers (TV seriál)
1997 Tom Show, The (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Brain Salad Surgery (S04E03)
1996 Boston Common (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 When Love Kills: The Falicia Blakely Story (TV film)

TV seriály

2019 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Athena Begins (S03E07)
2017 Tales (TV seriál)

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2005 Show Tyry Banksové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky