foto

Victor Peeters

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Deathcember
2018 Bestemming Bereikt
2015 Nahlas (studentský film)
2008 Levý břeh
2006 Fernsehturm
2000 Zoenzucht (TV film)
1999 Kurrel & Co.
1998 S.

TV seriály

2016 Chaussée d'Amour (TV seriál)
Coppers (TV seriál)
2014 Cordon (TV seriál)
2013 Zuidflank (TV seriál)
2011 Rox (TV seriál)
2010 Goesting (TV seriál)
2009 De Rodenburgs (TV seriál)
2008 LouisLouise (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2005 Kinderen van Dewindt (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky