foto

Marie Štípková

  • nar. 9.9.1986 (34 let)
    Český Těšín, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dušičky (studentský film)
2019 Nabarvené ptáče
2017 8 hlav šílenství
2013 Jako nikdy
2012 Cesta do lesa
2011 50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)
2008 Anglické jahody
2007 Chyťte doktora

TV seriály

2017 Dáma a Král (TV seriál)
Modrý kód (TV seriál)
Specialisté (TV seriál)

Diskuze k tvůrci (0)

    • 16.1.2016  23:15
    Blanche13
    (hodnocení, komentáře)

    Herečku jsem viděla v kladenském divadle v hlavní roli Jentl, kde byla naprosto skvělá. Už dřív jsem tuhle herečku zahlédla v Geisslers Hofcomoedianten, ale tady na Kladně má víc prostoru.

     Všem toto skvělé představení doporučuji.

    • 16.8.2014  19:37
    Martin741
    (hodnocení, komentáře)

    dievca mi neny sympaticke ...

Fanoušci tvůrce