foto

Eric Van Herreweghe

  • nar. 1956

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Marmeláda
1996 Alles moet weg
1990 Dilemma
1983 Geschiedenis mijner jeugd (TV film)

TV seriály

2016 Callboys (TV seriál)
De vloek! (S01E04)
2013 De Ridder (TV seriál)
2012 Crimi Clowns (TV seriál)
Danni Lowinski (TV seriál)
2011 Rox (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Spring (TV seriál)
2000 Brussel Nieuwsstraat (TV seriál)
Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Diamant (TV seriál)
Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1993 Familie Backeljau (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1992 Jungleboek (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)
1990 Commissaris Roos (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky