foto

Brigitte De Man

  • nar. 3.4.1957 (62 let)
    Roeselare, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Ideální partie
1982 Man van twaalf miljoen, De (TV film)
1979 Žena mezi psem a vlkem
1977 Dokter Vlimmen

TV seriály

2004 Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Monos, Les (TV seriál)
Verschoten & zoon (TV seriál)
1998 Deman (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1994 Interflix (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 Commissaris Roos (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1983 Transport (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky