foto

Bohuslav Kalva

  • nar. 26.3.1940 (79 let)
    Praha, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Z pekla štěstí
1997 O perlové panně
1991 Betlémská hvězda (divadelní záznam)
Pohádka o touze (TV film)
1990 Silnější než já
1988 Opožděná vražda (TV film)
Zlatý copánek (TV film)
1985 Perly a růže (TV film)
1980 A nebojíš se, princezničko? (TV film)
Pancéřová pěst (TV film)
1977 Mamzelle Nitouche (TV film)
1975 Na konci světa
1973 Hvězda první velikosti (TV film)
1970 Už zase skáču přes kaluže
1966 Martin a devět bláznů
1962 Neklidnou hladinou

TV seriály

2007 Příkopy (TV seriál)
Dělová koule (E06)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Hurá do života! (S03E13)
1986 Skřítek Halahoj (TV seriál)
1985 Slavné historky zbojnické (TV seriál)

Dokumentární

2015 Dalajlama v Buddhových stopách (TV film) - vyp.
2000 Příběhy slavných (TV seriál)
Být, či nebýt? (S01E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky