foto

Varvara Andrejeva

  • nar. 27.5.1976 (44 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Isključenije iz pravil (TV film)

TV seriály

2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
2010 Putějcy (TV seriál)
Jasnoviďaščaja (S02E04)
2008 Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
2007 Moja Prečistěnka (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Doktor Živago (TV seriál)
Zvězda epochi (TV seriál)
2004 Tajnyj znak 3. Formula sčasťa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky