foto

Pete Briquette

  • nar. 2.7.1954 (64 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2000 Krysa

Herecká filmografie

TV seriály

1981 Three of a Kind (TV seriál)

Dokumentární

2005 Live Aid Remembered (TV film)
1985 Live Aid (koncert)

TV pořady

2012 Donauinselfest Live (TV pořad)
2005 The BRIT Awards 2005 (TV pořad)
1981 SCTV Network 90 (TV pořad)
1965 Beat-Club (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace