foto

Marc Bober

  • nar. 10.6.1944 (76 let)
    Vilvoorde, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 2 straten verder
1994 John
1985 De vulgaire geschiedenis van Charelke Dop (TV film)
1982 Egmont (TV film)
1981 Feestkomitee, Het (TV film)
1979 Filumena (TV film)
Žena mezi psem a vlkem
1978 Huwelijksfeest, Het (TV film)
In alle stilte
1977 De emigranten (TV film)
Rubens, schilder en diplomaat
1971 Mira
1970 Nand in eigen land (TV film)
1969 Driestuiversopera (TV film)
1968 De avonturen van de brave soldaat Schwejk (TV film)

TV seriály

2015 Professor T. (TV seriál)
2014 Ghost Rockers (TV seriál)
2011 Rox (TV seriál)
2010 Goesting (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2005 En daarmee basta! (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Verschoten & zoon (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1994 Interflix (TV seriál)
Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Bex & Blanche (TV seriál)
The Animals of Farthing Wood (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 Commissaris Roos (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1978 Dirk van Haveskerke (TV seriál)
1976 Circus Rondau (TV seriál)
1973 Magister Maesius (TV seriál)
1971 Keromar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky