foto

Camilia Blereau

  • nar. 24.2.1952 (67 let)
    Mechelen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 De Collega's 2.0
2013 Het vonnis
2012 K3 Bengeltjes
2008 Hotel op stelten
2007 Firmin
Ideální partie
2005 Gilles
2004 Marmeláda
2003 Trio z Belleville
2001 Pauline a Paulette
Saint Amour (TV film)
1999 2 straten verder
1996 Alles moet weg
1994 Max
1992 Boys
1990 Late zomer (TV film)
1987 Dagboek van een oude dwaas
1986 Gezin van Paemel, Het
Paniekzaaiers
1979 Kasper in de onderwereld
Mijn vriend

TV seriály

2014 Amateurs (TV seriál)
2013 Connie & Clyde (TV seriál)
Gent West (TV seriál)
Ontspoord (TV seriál)
2012 Crimi Clowns (TV seriál)
Danni Lowinski (TV seriál)
Quiz Me Quick (TV seriál)
2010 Goesting (TV seriál)
2009 David (TV seriál)
De Rodenburgs (TV seriál)
Kód 37 (TV seriál)
2008 De smaak van De Keyser (TV seriál)
2007 Katarakt (TV seriál)
2005 En daarmee basta! (TV seriál)
Kinderen van Dewindt (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Dennis (TV seriál)
Sedes & Belli (TV seriál)
Spring (TV seriál)
2001 Stille waters (TV seriál)
2000 Brussel Nieuwsstraat (TV seriál)
Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Verschoten & zoon (TV seriál)
W817 (TV seriál)
1998 Deman (TV seriál)
Jacques Vermeire show, De (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Gaston Berghmans Show (TV seriál)
Thuis (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)
Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Meester! (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
Ramona (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
Samson en Gert (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky