foto

Emmy Leemans

  • nar. 1933
    Gent, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Když moře stoupá
1990 Dilemma
1989 Blueberry Hill
Landhuis, Het (TV film)
Villa des roses (TV film)
1985 De vulgaire geschiedenis van Charelke Dop (TV film)
1984 Burgemeester van Veurne, De (TV film)
Tantes (TV film)
1983 Daar is een mens verdronken (TV film)
Geschiedenis mijner jeugd (TV film)
1982 Man van twaalf miljoen, De (TV film)
1978 Er was eens in december (TV film)
1976 Als schilders konden spreken (TV film)
Danstent, De (TV film)
1968 Een zekere Judas (TV film)

TV seriály

2013 De Ridder (TV seriál)
2004 Eiland, Het (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)
Lili en Marleen (TV seriál)
1991 Bossen van Vlaanderen, De (TV seriál)
De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)
1983 Willem van Oranje (TV seriál)
1980 Paradijsvogels, De (TV seriál)
1977 Slisse & Cesar (TV seriál)
Tussen wal en schip (TV seriál)
1972 Vierde Man, De (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky