foto

Magda Cnudde

  • nar. 10.8.1949 (71 let)
    Wetteren, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Marmeláda
2001 Pauline a Paulette
1984 Burgemeester van Veurne, De (TV film)
1979 Mijn vriend
1977 Geloof, hoop en liefde (TV film)
1976 De herberg in het misverstand (TV film)

TV seriály

2011 Rox (TV seriál)
2008 Happy Singles (TV seriál)
2006 Huis Anubis, Het (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
2000 Brussel Nieuwsstraat (TV seriál)
Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Verschoten & zoon (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Ons geluk (TV seriál)
Thuis (TV seriál)
1993 Bex & Blanche (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
Ramona (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky