foto

Wim Stevens

  • nar. 27.5.1967 (53 let)
    Torhout, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Shades

TV seriály

2011 Rox (TV seriál)
2008 Happy Singles (TV seriál)
LouisLouise (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2001 Stille waters (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Ons geluk (TV seriál)
Thuis (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky