foto

Charles Binamé

  • nar. 1949
    Herve, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Sloní píseň
2011 Cyberbully (TV film)
2005 Hunt for Justice (TV film)
Maurice Richard
2004 H2O (TV film)
2002 Séraphin: Heart of Stone
2000 La beauté de Pandore
1998 Srdce na dlani
1995 Eldorado
1994 C'était le 12 du 12 et Chili avait les blues
1990 Un autre homme

TV seriály

2017 Království (TV seriál)
Blood in the Water (S04E15)
Leaps of Faith (S04E03)
2016 Království (TV seriál)
Korunovace (S03E11)
2015 Království (TV seriál)
Na rozcestí (S03E06)
Zákaz (S02E15)
2014 Království (TV seriál)
Hon na věřící (S02E08)
2013 Played (TV seriál)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
Addicted to Love (S02E05)
(I Loathe You) For Sentimental Reasons (S02E04)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
It Takes Two to Make a Thing Go Wrong (S01E06)
The End of the World as We Knew It (S01E05)
Flashpoint (TV seriál)
No Promises (S03E11)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
Neprůstřelný (S01E06)
Tetovaný (S01E02)
2009 Flashpoint (TV seriál)
Coming to You Live (S02E14)
Last Dance (S02E08)
Remote Control (S02E06)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Never Kissed a Girl (S01E08)
2007 Durham County (TV seriál)
1996 Marguerite Volant (TV seriál)
1993 Blanche (TV seriál)

Dokumentární

1974 Juste pour partir le monde (TV film)

Herecká filmografie

TV seriály

1981 Fils de la liberté, Les (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Tout le monde en parle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace