foto

Mia Grijp

  • nar. 10.7.1953 (67 let)
    Oostwinkel, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Kaas
1993 Beck - De gesloten kamer
1986 Případ Boran
1983 De vlaschaard

TV seriály

2013 De Ridder (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Kongo (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1993 Moeder, waarom leven wij? (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky