foto

Amber Borycki

  • nar. 6.6.1983 (34 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Pizza Man
2009 Revenge of the Boarding School Dropouts
2008 Loch-ness teror (TV film)
Nightmare at the End of the Hall (TV film)
Shred
Shred 2
2006 John Tucker musí zemřít
Krvavá Mary
Scary Movie 4
2003 Cizinec po mém boku (TV film)
1984 Útěk robotů

TV seriály

2010 Prolhané krásky (TV seriál)
2007 About a Girl (TV seriál)
Mimoni v Americe (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Než zapomenu (S01E03)
Krevní pouta (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Dead in the Water (S01E03)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace