foto

Jehon Gorani

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kursk
2015 La résistance de l'air
2014 Le Dernier diamant

TV seriály

2018 Unité 42 (TV seriál)
2013 De Ridder (TV seriál)
2009 Kód 37 (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace