foto

Paula Sleyp

  • nar. 21.2.1931 (88 let)
    Mechelen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 In alle stilte
1972 Trijntje Cornelis (TV film)
1971 Avondspelen (TV film)
1962 Het dagboek van een deugniet (TV film)
1958 Meisje en de madonna, Het

TV seriály

2004 Witse (TV seriál)
1999 Verschoten & zoon (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)
1972 De vorstinnen van Brugge (TV seriál)
1964 Kapitein Zeppos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky