foto

Erik Burke

  • nar. 19.1.1963 (56 let)
    Oostende, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Odette Toulemondeová
1991 Blanval
1989 Spook van Monniksveer, Het (TV film)
1988 Dr. Tritsmans
1987 Crazy Love
1986 Secrets of Love, The

TV seriály

2011 Rox (TV seriál)
2010 Goesting (TV seriál)
2009 David (TV seriál)
2008 LouisLouise (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2006 Huis Anubis, Het (TV seriál)
Mega Mindy (TV seriál)
2005 En daarmee basta! (TV seriál)
Kavijaks, De (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2001 Stille waters (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Verschoten & zoon (TV seriál)
1998 Deman (TV seriál)
Recht op recht (TV seriál)
1997 Dokters (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
Quai n° 1 (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1994 Interflix (TV seriál)
Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Familie Backeljau (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)
1990 Alfa Papa Tango (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)
Samson en Gert (TV seriál)
1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
1988 Klein Londen, Klein Berlijn (TV seriál)
1986 Růžová knihovna (TV seriál)

Dokumentární

1986 Dag in Vlaanderen, Een

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky