foto

Marleen Maes

  • nar. 18.7.1951 (68 let)
    Izegem, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Lanceloet van Denemarken (TV film)
1976 Danstent, De (TV film)
De komst van Joachim Stiller
1975 Zonsverduistering (TV film)

TV seriály

2013 Connie & Clyde (TV seriál)
2012 De zonen van Van As (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2001 Stille waters (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Verschoten & zoon (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 Bossen van Vlaanderen, De (TV seriál)
De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1980 Paradijsvogels, De (TV seriál)
1978 De collega's (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky