foto

Peter Michel

  • nar. 1970
    Antwerpen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Zot van A.
2001 Odmazda
1999 2 straten verder
1998 Zeď
1997 Gaston's War
1993 Ad Fundum
1989 Blueberry Hill

TV seriály

2015 Professor T. (TV seriál)
2009 De Rodenburgs (TV seriál)
Kód 37 (TV seriál)
2008 Happy Singles (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Engeltjes (TV seriál)
Flikken (TV seriál)
Makelaar, De (TV seriál)
W817 (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Ons geluk (TV seriál)
Thuis (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
Samson en Gert (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky