foto

Joris Van den Eynde

  • nar. 7.8.1948 (71 let)
    Wilrijk, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Rubens, schilder en diplomaat
1973 Le conscrit

TV seriály

2005 Kinderen van Dewindt (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Makelaar, De (TV seriál)
Verschoten & zoon (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Ons geluk (TV seriál)
Thuis (TV seriál)
1994 Interflix (TV seriál)
Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
Samson en Gert (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)
1986 Adriaen Brouwer (TV seriál)
1983 Transport (TV seriál)
1976 Circus Rondau (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky