foto

Daniel Rihák

  • nar. 26.8.1980 (39 let)
    Prešov, Československo

Biografie

Režisér Daniel Rihák absolvoval Vysokou školu múzických umění v Bratislavě (obor filmová režie) svým snímkem Výlet, za který získal cenu za nejlepší režii na studentském festivalu Áčko. Stejného roku se stal jedním z režisérů krimi seriálu Specialisté pro TV Nova.

ČSFD.cz

Režijní filmografie

Filmy

2018 Výlet (studentský film)
2015 Bolo, nebolo (studentský film)
Kto chytá v žite (studentský film)
Prvá operácia
2013 Kravata (studentský film)
2012 Krabička (studentský film)
2008 Smog

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál)
Clear (S03E33)
Otec, matka, dítě (S03E32)
Osudová chyba (S03E23)
další epizody (4)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Výlet (studentský film)
2015 Bolo, nebolo (studentský film)
Prvá operácia
2013 Kravata (studentský film)
2012 Krabička (studentský film)
2008 Smog

Střihačská filmografie

Filmy

2008 Smog

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky