foto

Alex Veadov

  • nar. 15.4.1962 (56 let)
    Chernovtsy, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Alterscape
2015 Marco Polo
2014 Equalizer
2013 Cavemen
Delirium
The Saratov Approach
2012 Life's an Itch
Not Fade Away
Povinnost a čest
2010 Bad Penny
2009 Eugene
Harsh Life of Veronica Lambert, The
Stáhni mě do pekla
2007 Noc patří nám
2005 Neighborhood Watch
2002 Astronauts (TV film)
Trosečníci vesmíru
2001 The Hollywood Sign
2000 Třináct dní
1999 Falling Sky
1998 Útok na ponorku II: Klamný cíl
1997 Air Force One
Kontakt
1996 První rána
1995 Guide to Golf Style and Etiquette
OP Center (TV film)
1989 Terminal Force

TV seriály

2016 Městečko South Park (TV seriál)
Jen pro zvané (S20E08)
2015 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kocovina (S12E15)
Šach (S12E11)
2014 Chop Shop (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dvacet kilometrů (S12E01)
2010 Svetlana (TV seriál)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Ruka z krajních mezí (S01E07)
Greek (TV seriál)
No Campus for Old Rules (S01E19)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Bed-Stuy (S03E06)
2005 Alias (TV seriál)
Vyjednávání (S04E07)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Nezvěstná (S01E04)
Policejní odznak (TV seriál)
Circles (S01E13)
2001 Alias (TV seriál)
Zlomené srdce (S01E04)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Cursed (TV seriál)
God, the Devil and Bob (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Odkaz 2. část (S06E02)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2012 Oliver Stone: Neznámé dějiny Spojených států (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace