foto

Dirk Lavrysen

  • nar. 1954
    Turnhout, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 De Collega's 2.0
2013 Flamencos, Los
1999 Flanderský pes
1998 Nain rouge, Le
1996 Alles moet weg
1993 Le trieur
1992 Deux ramoneurs chez une cantatrice

TV seriály

2009 Kód 37 (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2004 Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2001 Piet Piraat (TV seriál)
2000 Brussel Nieuwsstraat (TV seriál)
Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Verschoten & zoon (TV seriál)
W817 (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Terug naar Oosterdonk (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Bex & Blanche (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1991 Bossen van Vlaanderen, De (TV seriál)
De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
Samson en Gert (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky