foto

Hilt de Vos

  • nar. 25.12.1957 (62 let)
    Duffel, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kat en muis
2007 Slepý
2001 Achterland, Het (TV film)
2000 De belager (TV film)
Zoenzucht (TV film)
1999 Het paradijs (TV film)
1995 Aletta Jacobs, het hoogste streven
1994 Venus in Furs
1992 Rooksporen
1989 Vražedný trojúhelník
1987 Maškara
Skin
1985 Martha

TV seriály

2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Kinderen van Dewindt (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Makelaar, De (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
Unit 13 (TV seriál)
1995 Ons geluk (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky