foto

Alexandr Tkačjonok

  • nar. 20.11.1950 (69 let)
    Vitebskaya oblast, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tri v odnom 2 (TV film)
2016 Rasplata za sčastě (TV film)
Red Dog
2014 Ujezdnaja drama (TV film)
2010 Oko za oko (TV film)
2009 Odstřelovač: Odvetná zbraň (TV film)
2007 Čaklun i Rumba
2004 Dunechka
2003 V ijuně 41-go
1995 Syn za otca...
1994 Vremena goda (TV film)
Zakoldovannyje
Šljactič zavalňja
1993 U popa byla sobaka...
1991 Zapiski junogo vrača (TV film)
1988 Ščenok
1987 Soblazn
1983 Dech bouře
1979 Primite telegrammu v dolg

TV seriály

2019 Otčim (TV seriál)
2018 Plakučaja iva (TV seriál)
2016 Muž s dostavkoj na dom (TV seriál)
Prošu poveriť mně na slovo (TV seriál)
Vsjo vozrasty ljubvi (TV seriál)
2015 Bežať nelzja pogibnuť (TV seriál)
Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
Krasnaja koroleva (TV seriál)
Ljubov, kotoroj ně bylo (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
U vas budět rebjonok... (TV seriál)
Всё сокровища мира (TV seriál)
2013 Ona ně mogla inače (TV seriál)
Vangelija (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Děrevenskaja istorija (TV seriál)
Otdel 'S.S.S.R.' (TV seriál)
Polosatoje sčasťje (TV seriál)
2011 Komanda 8 (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Sluchač (S01E25)
Šeděvr (S01E20)
2010 Gadanije pri svečach (TV seriál)
2009 Sjomin (TV seriál)
Sud (TV seriál)
K voprosu o transplantologii (E17)
Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
2005 Děti Vaňjuchina (TV seriál)
2000 Kamenskaja (TV seriál)
Čužaja maska (S01E07)
1984 Michajlo Lomonosov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky