foto

Anastasija Bobrova

  • nar. 14.8.1982 (37 let)
    Vitebsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Děvuška s glazami cveta něba (TV film)
Zvjozdy sveťat vsem (TV film)
2014 Já se nevrátím
2013 Rol
2012 1812. Ulanskaja ballada
Jabločnyj spas (TV film)
Klubničnyj raj (TV film)
Petrovič (TV film)
2010 Škola proživanija (TV film)

TV seriály

2018 Něraskrytyj talant 2 (TV seriál)
Něraskrytyj talant 3 (TV seriál)
2017 Dom farfora (TV seriál)
Ekspropriator (TV seriál)
2016 Davajtě poznakomimsja (TV seriál)
Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Něraskrytyj talant (TV seriál)
Prošu poveriť mně na slovo (TV seriál)
Vsjo vozrasty ljubvi (TV seriál)
2015 Familnyje cennosti (TV seriál)
Kapkan dlja zvezdy (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
Potomu čto ljublju (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
U vas budět rebjonok... (TV seriál)
Всё сокровища мира (TV seriál)
2013 Gorodskije špiony (TV seriál)
Ně otpuskaj meňa (TV seriál)
Ona ně mogla inače (TV seriál)
Ottěpel (TV seriál)
Pervaja ljubov (TV seriál)
Pod znakom luny (TV seriál)
Sledovatěl Protasov (TV seriál)
Skarabej (E04)
Inkvizitor (E03)
2012 Děrevenskaja istorija (TV seriál)
Obratnaja storona Luny (TV seriál)
Ochota na gauljajtěra (TV seriál)
Odnoljuby (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 2 (TV seriál)
2011 Navigator (TV seriál)
Pautina lži (E02)
Ně žaleju, ně zovu, ně plaču (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Čužije děti (S01E26)
2009 Sud (TV seriál)
K voprosu o transplantologii (E17)
Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky