foto

Patrick Lebon

  • nar. 2.1.1940 (79 let)
    Antwerpen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1990 Late zomer (TV film)
1986 Paniekzaaiers
1983 Zaman
1980 Hellegat
1974 Salut en de kost

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Late zomer (TV film)
1986 Paniekzaaiers
1983 Zaman
1980 Hellegat
1974 Salut en de kost

Herecká filmografie

Filmy

1986 Paniekzaaiers
1984 Zware jongens
1983 Zaman

Skladatelská filmografie

Filmy

1990 Late zomer (TV film)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky