foto

Frédéric Rossif

  • nar. 14.8.1922
    Cetinje, Černá Hora, Jugoslávie
  • zem. 18.4.1990 (67 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1990 Tatie Danielle
1966 Voilà l'ordre
1960 Spécial Noël: Jean Gabin (TV film)
1954 Si Versailles m'était conté

Dokumentární

1989 Pablo Picasso: Réminiscences (TV film)
1964 Chroniques de France (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1982 Brel (TV film)
1968 Un mur à Jerusalem

Host

TV pořady

1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1975 Midi-Première (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky